Ljudbokstjänster

Jämför ljudbokstjänster och lyssna gratis i 14 dagar. Klicka på den ljudbokstjänst du vill prova eller läsa mer om.

Ljudbokstjänster med provperioder

  • Ingen kampanjkod behövs

  • Avsluta när du vill

  • Ord. pris från 79 kr/månad

Prova gratis
  • Ingen kampanjkod behövs

  • Avsluta när du vill

  • Ord. pris från 99 kr/månad

Prova gratis
  • Ingen kampanjkod behövs

  • Avsluta när du vill

  • Ord. pris från 139 kr/månad

Prova gratis

Så här fungerar det

Jämför ljudbokstjänster

Jämför olika tjänster och se vilken som passar dig

Lyssna gratis

Lyssna gratis i 14 dagar med unika erbjudanden

Bli kund

Bli kund om du gillar tjänsten och fortsätt lyssna

Jämför ljudbokstjänster

Du kan lyssna på svenska ljudböcker gratis hos följande ljudbokstjänster: Bokus Play, BookBeat, Nextory och Storytel. Eftersom Storytel är det dyraste alternativet rekommenderar vi övriga 3 tjänster.

Det är många som undrar vilken som är den bästa ljudbokstjänsten. Det finns tyvärr inget bra svar på den frågan. Ta reda på vilken tjänst som passar dig allra bäst genom att prova olika ljudbokstjänster.

Är Bokus Play, BookBeat eller Nextory bäst för dig?

Prova Bokus Play, BookBeat eller Nextory gratis i 14 dagar för att hitta din favorit.

Bokus Play

Bokus Play är det billigaste alternativet. För 79 kronor får du lyssna på en ljudbok per månad. För 139 kronor per månad lyssnar du obegränsat.

Läs mer om Bokus Play >

BookBeat

BookBeat har fler abonnemang att välja mellan än Bokus Play. För 99 kronor får du lyssna 20 timmar per månad, för 149 kronor får du lyssna på 100 timmar per månad och för 199 kronor per månad får du lyssna obegränsat.

Läs mer om BookBeat >

Nextory

Nextory har också 3 olika abonnemang att erbjuda. För 139 kronor får du lyssna 30 timmar per månad, för 169 kronor lyssnar du obegränsat och för 199 kronor lyssnar du och din familj (upp till 4 användare) obegränsat i en månad.

Läs mer om Nextory >

Frågor och svar om ljudbokstjänster

En ljudbokstjänst är en prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker. Varje tjänst har sin egen app som du kan använda i mobilen eller surfplattan.

I Sverige finns det ett gäng olika ljudbokstjänster. Om du gillar svenska ljudböcker rekommenderar vi Bokus Play, BookBeat och Nextory.

Det beror på tycke och smak. Prova olika ljudbokstjänster gratis i 14 dagar för att se vilken tjänst som passar dig bäst. 

Ett abonnemang kostar från 79 upp till 169 kronor per månad beroende på hur mycket du vill lyssna varje månad samt vilken ljudbokstjänst du väljer. Bokus Play (79 kr/mån) är det billigaste alternativet och Storytel (169 kr/mån) det dyraste.

Det finns tyvärr ingen ljudbokstjänst med bara ljudböcker för barn. Däremot har tjänster som Bokus Play, BookBeat och Nextory stora utbud av barnböcker!